Bono z U2: "11. septembra som hrdým Američanom"

NETKY.SK • 9 September 2011, 19:26 • 2 min
Bono z U2: "11. septembra som hrdým Američanom"

Bono z U2: "11. septembra som hrdým Američanom"

slovakia

left justify in out

img

V čase blížiaceho sa desiateho výročia teroristických útokov z 11. septembra 2001 sa líder hudobnej skupiny U2 Bono priznal, že "v ten deň je veľmi hrdým Američanom". Napísala to dnes agentúra AP.
      "Je to jednoducho príliš silná chvíľa v životoch nás všetkých," povedal Bono. "Dokonca aj keď človek nie je Američan, každý sa v ten deň Američanom cíti," dodal.
      V Írsku narodený rockový muzikant sa takto vyjadril vo štvrtok večer na červenom koberci pred premiérou dokumentárneho filmu skupiny U2 nazvaného "From the Sky Down", ktorá sa konala na úvod Medzinárodného filmového festivalu v kanadskom Toronte.
      Film zaznamenáva nahrávanie kľúčového albumu "Achtung Baby" z roku 1991 v štúdiu v postkomunistickom Berlíne, keď skupina prežívala krízu.
      Bono bude v nedeľu 11. septembra v New Yorku s manželkou Ali Hewsonovou prítomný na udalosti, ktorá bude propagovať kolekciu pánskeho oblečenie ich módnej značky EDUN. Manželia založili v roku 2005 neziskovú módnu spoločnosť, ktorá upozorňuje na podnikateľské príležitosti v Afrike.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies