Bonita opäť prekvapila!

NETKY.SK • 21 August 2013, 16:26 • 2 min
Bonita opäť prekvapila!

GALANTA - Občianske združenie Bonita, ktoré zastrešuje organizáciu rôznych spoločenských, zábavných i športových podujatí nielen pre mladých, usporiadalo v galantskom okrese nevídanú akciu.

slovakia

left justify in out

Primárnym cieľom Bonity bolo v letných mesiacoch zorganizovať hudobné podujatie, ktoré osloví čo najširšie masy ľudí, pritiahne davy fanúšikov hiphopovej, či elektronickej hudby a vytvorí jedinečnú, energiou nabitú, atmosféru.

16. augusta sa na dvoch pódiách na Ranči na Striebornom jazere pri Galante predstavili hiphopové hviezdy Rytmus a Ben Cristovao, aj fantastickí DJ-i: EKG, Spin, Milan Lieskovský, Newik, Antonyo. Zážitok v podobe skvelých hudobných výkonov umocňovala kvalitná zvuková a svetelná technika.

Nultý ročník festivalu prišlo podporiť viac ako tisíc ľudí z celého Slovenska i zahraničia. Okrem bohatého programu hviezdnych vystúpení, čakalo na návštevníkov niekoľko stánkov s občerstvením, VIP sektor, súťaže, či modelingový scouting.

To, že je činnosť občianskeho združenia, zoskupujúceho mladých ambicióznych ľudí, naozaj úspešná, dokazuje nielen veľmi vydarený letný festival, ale aj mnoho iných spoločenských podujatí. No Bonita sa najviac teší: ,,...neustále sa zväčšujúcemu okruhu priateľov, v ktorom sa kamarátske väzby upevňujú, dúfame, aj vďaka nášmu pôsobeniu.ˮ




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies