Bondra je pripravený pomôcť k nabraniu správneho smeru

NETKY.SK • 2 Apríl 2015, 16:20 • 2 min
Bondra je pripravený pomôcť k nabraniu správneho smeru

BRATISLAVA - Strelec zlatého gólu z finále majstrovstiev sveta 2002 v Göteborgu Peter Bondra je pripravený zapojiť sa do procesu upratovania slovenského hokeja, ktorý incioval ďalší člen kádra majstrov sveta Richard Lintner.

slovakia

left justify in out

Bondra sa pred pár týždňami stretol s Lintnerom i Miroslavom Šatanom a hovorili o prípadných návrhoch na zmeny v slovenskom hokeji. Volebný kongres Slovenského zväzu ľadového hokeja sa uskutoční v druhej polovici júna. "Som na to pripravený. Chcel by som pomôcť svojimi skúsenosťami, radami, aby slovenský hokej nabral správny smer a prinášal fanúšikom viac radosti," odpovedal Bondra v rozhovore pre denník Sme na otázku, či sa zapojí do procesu zmien.

 

Rodák z ukrajinského Lucku v súčasnosti pracuje v štruktúrach Capitals. V klube je legenda, v poslednom čase sa však prizerá, ako ho oberá Alexander Ovečkin o rekordy. V utorok vyrovnal Rus strelecké maximum Capitals, ktoré so 472 gólmi držal práve Bondra. "Pre mňa je to kompliment, keď ma porovnávajú s takým skvelým hokejistom, ako je on. Ale možnože mi zostal rekord v počte gólov v oslabení, dal som ich 32, keďže Ovečkin v oslabeniach nenastupuje na ľad," doplnil pre Sme Bondra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies