Bon Jovi vyvrátil špekulácie o tom, že kupuje klub v americkom futbale Tennessee Titans

NETKY.SK • 20 Október 2016, 13:17 • 2 min
Bon Jovi vyvrátil špekulácie o tom, že kupuje klub v americkom futbale Tennessee Titans

NEW YORK - Hudobník Jon Bon Jovi pripravuje vydanie štúdiového albumu s názvom This House Is Not For Sale a rovnakú pesničku počul aj od majiteľov klubu NFL v americkom futbale Tennessee Titans, ktorý by vraj rád kúpil.

slovakia

left justify in out

Podľa CBS Sports je do projektu zapojený aj legendárny rozohrávač Peyton Manning, ktorý len tento rok po víťazstve v Super Bowle s Denverom ukončil kariéru. Obaja vraj monitorujú situáciu v organizácii so sídlom v Nashville. Majiteľka Titans Amy Adamsová-Strunková už na základe týchto šumov vyhlásila, že klub nie je na predaj.


"Dovoľte mi, aby som zastavil tieto špekulácie. Ráno som sa zobudil a zbadal som moje meno v takomto kontexte. Nie je to pravda. Želám klubu veľa úspechov," reagoval rocker z New Jersey, ktorý sa v minulosti pokúšal kúpiť iný klub NFL Buffalo Bills.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies