Bombový vtip na letisku v Miami bude Venezuelčana stáť 90-tisíc dolárov

NETKY.SK • 3 December 2014, 06:29 • 2 min
Bombový vtip na letisku v Miami bude Venezuelčana stáť 90-tisíc dolárov

MIAMI - Falošný bombový poplach na letisku v americkom Miami bude venezuelského neurochirurga stáť 90.000 amerických dolárov. Informovala o tom dnes agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Manuel Alvarado musí Medzinárodnému letisku Miami (MIA) a piatim dopravcom zaplatiť pokutu za trojhodinové meškanie spôsobené jeho neuváženým výrokom, povedal pre Reuters obhajca Brian Bieber. "Urobil vtipné vyhlásenie bez akejkoľvek komickej hodnoty," povedal Bieber.
      

Podľa denníka Miami Herald sa pracovník spoločnosti Avianca 60-ročného Venezuelčana opýtal štandardnú otázku, či nemá vo svojej batožine výbušninu. Alvarado na to odpovedal "C-4". Pracovník zareagoval otázkou, či ide o typ zbrane, na čo Venezuelčan povedal, že je to výbušnina.
      

Alvarado, ktorý 22. októbra nastupoval v Miami na let smerujúci do kolumbijskej Bogoty, sa okamžite ospravedlnil. Muža však zatkli a podľa právnika prepustili až na kauciu 50.000 amerických dolárov. Po zaplatení pokuty stiahnu prokurátori obvinenia z výtržníctva a vyvolávania falošných bombových poplachov. Až po zaplatení sa bude môcť Venezuelčan vrátiť domov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies