Bombový útok v Bostone: Polícia ponúka za informácie o útokoch odmenu 50 000 dolárov

NETKY.SK • 17 Apríl 2013, 16:14 • 2 min
Bombový útok v Bostone: Polícia ponúka za informácie o útokoch odmenu 50 000 dolárov

BOSTON - Federálni vyšetrovatelia uviedli, že k útokom v Bostone sa zatiaľ nik neprihlásil. Zväz bostonských policajtov a hasičov preto v tejto súvislosti ponúkol odmenu 50 000 dolárov za informácie, ktoré povedú k dolapeniu páchateľov.

slovakia

left justify in out

Na tlačovej konferencii polícia a federálni agenti opakovane požiadali o akékoľvek videá, audionahrávky a fotografie, ktoré urobili diváci počas maratónu, dokonca aj zábery, ktoré nepovažujú za zaujímavé. "Existujú stovky, ak nie tisíce fotografií a videí," ktoré môžu vyšetrovateľom pomôcť, zdôraznili. Komisár bostonskej polície Edward Davis dodal, že navyše zhromaždili veľké množstvo nahrávok bezpečnostných kamier z firiem v oblasti, ktoré rovnako preveria. "Pôjdeme až na koniec sveta aby sme identifikovali páchateľa alebo páchateľov, ktorí sú zodpovední za tento opovrhnutiahodný zločin a spravíme všetko pre to, aby sme ich postavili pred spravodlivosť," dodal agent Richard DesLauriers, ktorý má na starosti Boston. Podľa jeho slov vyšetrovatelia dostali "obsiahle tipy", vypočúvajú svedkov a analyzujú miesto činu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona