Bombový poplach sa postaral o rozruch neďaleko miesta odovzdávania Oscarov

NETKY.SK • 20 Február 2015, 07:52 • 2 min
Bombový poplach sa postaral o rozruch neďaleko miesta odovzdávania Oscarov

LOS ANGELES - Bombový poplach niekoľko dní pred odovzdávaním Oscarov viedol v Hollywoode vo štvrtok k zásahu polície a dopravnému chaosu.

slovakia

left justify in out

Po upozorneniach od verejnosti zadržali neďaleko budovy Dolby Theater, kde v nedeľu vyhlásia tohtoročných držiteľov Oscarov, podozrivo sa správajúceho muža s propánovou fľašou. Zasahujúcim policajtom povedal, že v jeho aute sa možno nachádza nálož, informovali noviny Los Angeles Times.

 

Okolie následne uzavreli a vozidlo preskúmali špecialisti. Keďže v ňom žiadnu bombu nenašli, mohli poplach odvolať. "Je vždy potrebná opatrnosť, ide napokon o ceny Akadémie," uviedol jeden z policajtov.

 

V hale Dolby Theater v čase incidentu prebiehali skúšky za účasti moderátora odovzdávania Oscarov Neila Patricka Harrisa a speváčky Lady Gaga. Možnosť výbušniny v okolí účinkujúcich nezastavila - veď "šou musí pokračovať", dodáva denník.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona