Bombové hrozby spôsobili núdzové pristátie dvoch lietadiel

NETKY.SK • 8 September 2011, 14:14 • 2 min
Bombové hrozby spôsobili núdzové pristátie dvoch lietadiel

Bombové hrozby spôsobili núdzové pristátie dvoch lietadiel - Krimi Lietadlo s 378 cestujúcimi na palube smerujúce z Pakistanu do Británie muselo dnes núdzovo pristáť v Turecku v dôsledku bombovej hrozby. Oznámila to turecká tlačová agentúra Anatolia.

slovakia

left justify in out

img

Lietadlo s 378 cestujúcimi na palube smerujúce z Pakistanu do Británie muselo dnes núdzovo pristáť v Turecku v dôsledku bombovej hrozby. Oznámila to turecká tlačová agentúra Anatolia.
      V čase vypuknutia poplachu sa Boeing 777-300ER pakistanských štátnych aerolínií PIA nachádzal v blízkosti bulharskej metropoly Sofia. Následne sa musel vrátiť a pristáť na Atatürkovom medzinárodnom letisku v tureckom Istanbule. Po evakuácií cestujúcich lietadlo začali prehľadávať pyrotechnici so psami cvičenými na vyhľadávanie výbušnín.
      Pilota lietadla nad Bulharskom kontaktovali operátori PIA, ktorí dostali email s hrozbou, že sa na palube stroja nachádza bomba. Lietadlo odštartovalo z pakistanskej metropoly Islamabad a smeroval do anglického Manchestru.
      Bombovú hrozbu dostalo dnes aj ďalšie pakistanské lietadlo, ktoré muselo pristáť v malajzijskom hlavnom meste Kuala Lumpur.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies