Bombová hrozba v Rakúsku: Evakuovali celé namestie aj s obchodmi

NETKY.SK • 11 December 2015, 06:36 • 2 min
Bombová hrozba v Rakúsku: Evakuovali celé namestie aj s obchodmi

VIEDEŇ/FELDKIRCH - Dejiskom planého bombového poplachu sa vo štvrtok v neskorých popoludňajších hodinách stalo centrum Feldkirchu v rakúskej spolkovej krajine Vorarlbersko.

slovakia

left justify in out

Doteraz neznámy muž sa tu viacerým občanom vyhrážal, že na námestí je umiestnená bomba, ktorá vybuchne o 17.30 hod. Alarmovaní policajti evakuovali následne celé námestie, obchodné prevádzky v okolí a začali prehľadávať lokalitu, a to aj s využitím psovodov a ich pomocníkov.


Žiadna nálož, ani nič iného podozrivého sa však nenašlo. Život na námestí sa potom postupne vrátil do normálnych koľají. Motív činu však zostáva zahalený rúškom tajomstva.


Policajní vyšetrovatelia teraz, ako informoval rakúsky verejnoprávny rozhlas ORF, dúfajú v pomoc svedkov, na základe výpovedí ktorých by chceli vypátrať neznámeho muža-pôvodcu poplachu.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies