Boltovi chýbala motivácia, na OH 2020 do Tokia už nepôjde

NETKY.SK • 30 September 2016, 10:36 • 2 min
Boltovi chýbala motivácia, na OH 2020 do Tokia už nepôjde

KINGSTON - Deväťnásobný olympijský víťaz v šprintoch Usain Bolt priznal, že v olympijskom roku mu už chýbala motivácia a vylúčil možnosť, že by svoju mimoriadne úspešnú kariéru natiahol až do Hier XXXII. olympiády v Tokiu v roku 2020.

slovakia

left justify in out

"Počas sezóny som sa sám seba neraz pýtal: Už si dosiahol všetko, prečo to ešte robíš? Stalo sa mi to prvý raz v kariére. Milujem šport, a preto sa mi zdalo zvláštne, že sa v mojej mysli objavila takáto myšlienka," citoval 30-ročného Jamajčana britský portál uk.complex.com.

 

Najrýchlejší muž planéty skonštatoval, že si splnili všetky ciele, ktoré si v kariére vytýčil - s výnimkou jediného. "Existuje už len jediná vec, po ktorej som túžil, no vedel som, že bude extrémne náročné dosiahnuť ju - bežať 200 metrov pod 19 sekúnd. To je jediná vec, ktorú sa mi nepodarilo dosiahnuť," uviedol Usain Bolt.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies