Boltove posledné preteky doma budú Racers GP v Kingstone

NETKY.SK • 15 Október 2016, 10:02 • 2 min
Boltove posledné preteky doma budú Racers GP v Kingstone

KINGSTON - Deväťnásobný olympijský víťaz v šprintoch Usain Bolt, ktorý v roku 2017 s veľkou pravdepodobnosťou ukončí svoju mimoriadne úspešnú kariéru, oznámil miesto svojich posledných pretekov v kariére na Jamajke.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný „blesk“ pobeží na mítingu Racers Grand Prix v Kingstone 10. júna. Svoje rozhodnutie oznámil v rannej jamajskej televíznej šou Smile Jamaica. V praxi to znamená, že 11-násobný svetový šampión nebude štartovať na majstrovstvách Jamajky, ktoré sú v atletickom kalendári naplánované po Racers Grand Prix.


„Wow! Po toľkých rokoch posledné preteky na Jamajke, kde sa to všetko začalo...,“ napísal najrýchlejší muž planéty na svojom konte na twitteri.
Pre Usaina Bolta nie je účasť na národnom šampionáte nutná, lebo ako obhajca titulov majstra sveta na 100 i 200 m má automaticky garantovanú účasť na svetovom šampionáte v auguste 2017 v Londýne. "Bude to môj posledný šampionát, po ňom definitívne končím," vyhlásil jamajský šprintér.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies