Boltova kariéra: Rio de Janeiro a koniec

NETKY.SK • 4 September 2013, 15:57 • 2 min
Boltova kariéra: Rio de Janeiro a koniec

BRUSEL - Vyhrať tretiu olympijskú stovku za sebou a skončiť, taký je plán najrýchlejšieho muža planéty Usaina Bolta. Olympijské hry 2016 v Riu de Janeiro by mali byť bodkou za kariérou jamajského šprintéra.

slovakia

left justify in out

Okrem toho by rád budúci rok opäť o niečo vylepšil svetový rekord na 200 m 19,19 s, ktorý utvoril na majstrovstvách sveta 2009 v Berlíne. Nevylučuje ani účasť na Hrách Commonwealthu 2014 v Glasgowe a útok na medaily z tohto podujatia.

"Myslím si, že to bude správna chvíľa na koniec - na vrchole a po dlhom panovaní," povedal úradujúci olympijský víťaz a majster sveta na 100 a 200 m. V piatok ho na mítingu Diamantovej ligy v Bruseli čaká posledná stovka sezóny. "Ak si chcem zaslúžiť miesto medzi velikánmi, ako sú Muhammad Ali alebo Pelé, musím si udržať dominantné postavenie až do konca kariéry," vyhlásil Bolt. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies