Bolt uvažuje o hereckej dráhe, jeho vzorom je Jason Statham

NETKY.SK • 9 August 2016, 11:10 • 2 min
Bolt uvažuje o hereckej dráhe, jeho vzorom je Jason Statham

RIO DE JANEIRO - Fenomenálny jamajský šprintér Usain Bolt vyhlásil, že by sa chcel po ukončení profesionálnej športovej kariéry vydať na hereckú dráhu. Svetového rekordéra na 100 i 200 m lákajú predovšetkým akčné filmy.

slovakia

left justify in out

"Vážne nad tým uvažujem," priznal Bolt v rozhovore pre Playboy. Jeho hereckým vzorom je Brit Jason Statham, ktorý bol v mladosti aktívnym športovcom - začínal ako skokan do vody.

 

Dvadsaťdeväťročný Bolt túži na OH v Riu de Janeiro prekonať svoj vlastný svetový rekord v behu na 200 m. V Brazílii chce zavŕšiť unikátne treble a rovnako ako v Londýne i Pekingu triumfovať na stovke, dvestovke aj v štafete na 4x100 m. Po Riu chce ešte štartovať na MS 2017 v Londýne, potom sa plánuje s aktívnou kariérou rozlúčiť.

 

Fanúšik Manchestru United si takisto vie predstaviť, že to skúsi v profesionálnom futbale. Ponuku však od žiadneho klubu zatiaľ nedostal. "Som si však istý, že nejakú dostanem, keď sa rozhodnem to vyskúšať," vyhlásil Bolt.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies