Bolt šokoval moderátorku

NETKY.SK • 1 Január 2017, 11:48 • 2 min
Bolt šokoval moderátorku

MANCHESTER - Pozápasové štúdio klubovej televíznej stanice Manchestru United po silvestrovskom kole Premier League malo nečakaného aktéra. Moderátora relácie šokoval telefonát od jamajského šprintéra Usaina Bolta, ktorý vyzdvihol skvelý finiš zverencov kouča Joseho Mourinha a ich dokonalý obrat skóre v dueli s FC Middlesbrough (2:1).

slovakia

left justify in out

Moderátorka MUTV Mandy Henryová v diskusii s fanúšikmi predstavila ďalšieho telefonujúceho do štúdia ako "Usaina z Jamajky". Skôr zo žartu sa ešte opýtala: "Ale nie je to Usain Bolt?". Deväťnásobný olympijský šampión na druhej strane linky odpovedal: "Je to Usain Bolt." A kým Henryová neveriacky krútila hlavou, verný priaznivec Manchestru United Bolt okamžite pridal svoju pozápasovú analýzu: "Bol to skvelý zápas a som veľmi šťastný ako to dopadlo. Chlapci to zvládli ako kedysi 'starý dobrý' Manchester United."

 

Bolt neskôr na svojom oficiálnom účte na Twitteri potvrdil, že do televízneho štúdia telefonoval naozaj on. A moderátorka mu na sociálnej sieti odpovedala: "Prepáčte Usain - naozaj sme si nemysleli, že ste to vy! Užite si oslavy na Jamajke a opäť zavolajte v pondelok večer po zápase proti West Hamu!".

 

Okrem Bolta potešil výsledok aj niekdajšieho dlhoročného kouča Manchestru United Alexa Fergusona, ktorý sedel priamo v hľadisku na štadióne Old Trafford a domáci mu víťazstvom venovali darček k sobotňajším 75. narodeninám. "Dúfam, že ľudia budú na tento zápas spomínať nielen kvôli narodeninám Sira Alexa, ale aj pre spôsob, akým sme hrali," reagoval kouč Mourinho.

 

Jeho zverenci vyhrali piaty ligový zápas v sérii, hoci ešte päť minút pred koncom s Middlesbroughom napriek hernej prevahe prehrávali. Finiš im ale vyšiel na jednotku, keď Anthony Martial a po ňom Paul Pogba v priebehu necelých dvoch minút otočili skóre na konečných 2:1. "Prekrásne. Pre tieto momenty milujem futbal. Tento triumf sme naozaj potrebovali," uviedol Pogba. Jeho tím je v tabuľke aktuálne na šiestom mieste s 13-bodovým mankom na lídra Chelsea.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies