Bolt sa bude lúčiť aj na mítingu Diamantovej ligy v Monte Carle

NETKY.SK • 22 Jún 2017, 10:47 • 2 min
Bolt sa bude lúčiť aj na mítingu Diamantovej ligy v Monte Carle

PARÍŽ - Osemnásobný olympijský víťaz a 11-násobný majster sveta Usain Bolt sa v rámci svojho rozlúčkového turné predstaví 21. júla na atletickom mítingu Diamantovej ligy IAAF v Monte Carle. Pre jamajskú šprintérsku legendu to bude záverečná príprava na svetový šampionát, ktorý sa začne 5. augusta v Londýne. Informuje o tom aj web firstpost.com.

slovakia

left justify in out

Tridsiatnik Bolt sa nedávno súťažne rozlúčil s rodnou Jamajkou, keď v Kingstone zabehol stovku za 10,03 s. Na budúci týždeň v stredu príde na rad posledné zbohom aj vďačnému ostravskému publiku na mítingu Zlatá tretra, kde by sa mal tiež predstaviť na stovke.

 

S držiteľom svetových rekordov na 100 aj 200 m a ako člen jamajskej štafety aj na 4x 100 m by mal v Ostrave súperiť aj najrýchlejší slovenský muž histórie, úradujúci halový vicemajster Európy z Belehradu 2017 Ján Volko.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona