Bolt neskromne prezradil novinárom, aké titulky by ho MS potešili

NETKY.SK • 2 August 2017, 15:01 • 2 min
Bolt neskromne prezradil novinárom, aké titulky by ho MS potešili

Londýn - Hviezdny jamajský šprintér Usain Bolt docestoval v utorok do Londýna, kde sa v piatok začínajú majstrovstvá sveta v atletike. Pre Bolta to bude posledné veľké podujatie pred ukončením kariéry. Jamajčan verí, že získa ďalšie zlato, hoci nemá dobrú sezónu.

slovakia

left justify in out

Bolt je v tomto roku až štvrtý najrýchlejší muž planéty. Stovku zabehol za 9,95 sekundy, čo je ďaleko za jeho svetovým rekordom 9,58. Tridsaťročný šprintér však na preplnenej tlačovej konferencii uviedol, že je pripravený v sobotu získať dvanásty titul majstra sveta. S ôsmimi zlatými olympijskými medailami sa tak chce s kariérou rozlúčiť ako jeden z najúspešnejších športovcov v histórii.

 

"Stále som najrýchlejší, o tom niet pochýb. Verím vo svoje schopnosti. Môžem povedať, že som legenda, dokázal som to," povedal podľa agentúry dpa Bolt, ktorý sa na MS predstaví aj v štafetovom behu na 4x100 metrov.

 

Na otázku aké titulky by rád v nedeľu po posledných individuálnych pretekoch čítal, povedal: "Usain Bolt skončil kariéru ako nezdolaný, alebo: Nezdolateľný, nezastaviteľný Usain Bolt."

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona