Bolt nastúpi na svoj prvý zápas v novom klube: Určite budem nervózny, tvrdí bývalý atlét

NETKY.SK • 28 August 2018, 13:22 • 2 min
Bolt nastúpi na svoj prvý zápas v novom klube: Určite budem nervózny, tvrdí bývalý atlét

Canberra - Bývalý jamajský šprintér Usain Bolt odohrá v piatok svoj prvý zápas za austrálsky futbalový klub Central Coast Mariners. Osemnásobný olympijský šampión a svetový rekordér v behu na 100 aj 200 metrov nastúpi v prípravnom dueli proti "béčku" účastníka A-League.

slovakia

left justify in out

"Budem nervózny, pretože to už nebude charitatívny zápas. Určite urobím aj nejaké chyby, ale chcem byť na seba hrdý a odohrať čo najlepší duel. Musím si zvyknúť na tempo hore-dolu, pretože to mi robí najväčší problém," citovala agentúra DPA Bolta, ktorý by chcel odohrať približne 20 minút pred 12.000 divákmi.

 

"To najdôležitejšie pre neho je dostať sa do futbalovej kondície. Čo sa týka zručností, je na tom veľmi dobre. Musí byť však schopný robiť všetko v rýchlosti," uviedol tréner Mike Mulvey.

 

Tridsaťdvaročný Bolt ukončil svoju atletickú kariéru minulý rok. Odvtedy sa venuje futbalu a trénoval s niekoľkými mužstvami v Nemecku, Nórsku a Juhoafrickej republike.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona