Bolt bežal s deťmi vo favele v olympijskom Riu de Janeiro

NETKY.SK • 17 Apríl 2015, 10:34 • 2 min
Bolt bežal s deťmi vo favele v olympijskom Riu de Janeiro

RIO DE JANEIRO - Tri presné strely na basketbalový kôš, krátky beh v džínsach a tričku a množstvo pózovania pre selfie - najrýchlejší muž planéty Usain Bolt navštívil odvrátenú stranu mesta, v ktorom plánuje zavŕšiť svoju veľkú olympijskú misiu.

slovakia

left justify in out

Jamajčana priviedli do brazílskeho Ria de Janeiro propagačné povinnosti, v rámci nich zavítal vo štvrtok aj do favely Mangueira, kde si pozrel tunajšie športové centrum. Návšteva trvala zhruba pol hodiny.

 

"Budú to moje posledné olympijské hry, ale veľmi sa na ne teším. Čím sú bližšie, tým moje vzrušenie stúpa," povedal šesťnásobný olympijský víťaz, ktorý by rád zavŕšil svoju famóznu sériu ďalším zlatým hetrikom - na 100 a 200 m a v štafete na 4x100 m.

 

"Skvelý zážitok. Nečakala som to, prišla som sem dnes trénovať. Som šťastná, ešte stále tomu nemôžem uveriť, že som ho videla na vlastné oči," povedala 12-ročná Camile Vitoria Santanová-Melová, ktorá bežala po boku držiteľa svetových rekordov na 100 a 200 m. "Nikdy na tento moment nezabudnem. Tak rada by som sa s ním viac porozprávala," dodala mladá Brazílčanka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona