Bolt a celý jamajský tím prešli pred MS dopingovou kontrolou

NETKY.SK • 6 August 2013, 13:53 • 2 min
Bolt a celý jamajský tím prešli pred MS dopingovou kontrolou

MOSKVA - Svetový rekordér v behu na 100 i 200 m Usain Bolt i jeho 43 kolegov z jamajskej reprezentácie prešli tesne pred štartom atletických majstrovstiev sveta v Moskve dopingovou kontrolou. Funkcionári výpravy z karibského štátu oznámili, že výber navštívili dopingoví komisári zo Svetovej antidopingovej agentúry (WADA). Informáciu priniesol v utorok portál thestar.com.

slovakia

left justify in out

Jamajčania sa už pripravujú v ruskej metropole, kde sa začne o medaily súťažiť v sobotu. Antidopingoví komisári na ich sústredenie prišli na mimosúťažnú kontrolu, pri ktorej odobrali všetkým atlétom vzorky moču a krvi. Jamajčania sú pod drobnohľadom odvtedy, čo mali pozitívne dopingové testy okrem iných bývalý svetový rekordér na stovke Asafa Powell, olympijská víťazka Veronica Campbellová-Brownová a majiteľka striebornej olympijskej medaily zo štafety Sherone Simpsonová.

Dvojnásobný olympijský šampión v behu na 100 i 200 metrov Bolt užívanie zakázaných látok rezolútne odmieta, výsledky dopingových testov jeho slová potvrdzujú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies