Bolt a Blake pobežia na mítingu v Kingstone

NETKY.SK • 28 Marec 2013, 09:48 • 2 min
Bolt a Blake pobežia na mítingu v Kingstone

KINGSTON - Medzinárodný atletický míting v jamajskom Kingstone bude mať 4. mája hviezdne obsadenie, organizátori už potvrdili účasť Usaina Bolta, Yohana Blaka i Allyson Felixovej.

slovakia

left justify in out

Diváci však neuvidia priamy súboj medzi dvoma domácimi šprintérskymi esami Boltom a Blakom. Každý z nich pobeží inú disciplínu. "Máme potvrdeného aj Bolta. Tréner Glen Mills neskôr rozhodne, ktorú disciplínu pobeží. S Blakom určite nepôjdu rovnakú súťaž. Možno už na budúci týždeň budeme vedieť viac," povedal bývalý jamajský olympionik a riaditeľ mítingu Donald Quarrie. Pravdepodobne jediný priamy súboj na dráhe zvedú šesťnásobný olympijský víťaz Bolt a úradujúci majster sveta na 100 m Blake na svetovom šampionáte v auguste v Moskve. Obaja budú štartovať aj na Zlatej tretre v Ostrave, kde pobežia štafetu.

Premiérovo sa na mítingu v Kingstone predstaví Allyson Felixová. Američanka pobeží 100 m aj proti jamajskej hviezde Veronice Campbellovej-Brownovej. Felixová sa už v minulosti v Kingstone predstavila na juniorskom svetovom šampionáte 2002.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies