Bologna po vyhadzove Rossiho získala na lavičku Donadoniho

NETKY.SK • 29 Október 2015, 09:45 • 2 min
Bologna po vyhadzove Rossiho získala na lavičku Donadoniho

BOLOGNA - Krátko po tom, čo klub najvyššej talianskej futbalovej súťaže FC Bologna v stredu popoludní rozviazal spoluprácu s trénerom Deliom Rossim, nováčik Serie A v ten istý deň podvečer oznámil angažovanie 52-ročného Roberta Donadoniho.

slovakia

left justify in out

Bývalý lodivod talianskej reprezentácie (2006 - 2008) sa dohodol s tímom na spolupráci do júna 2017, naposledy pôsobil v Parme. Okrem toho má na konte aj účinkovanie v FC Janov, SSC Neapol či Cagliari.

 

Bologna sa rozhodla prepustiť už bývalého trénera tímu Rossiho deň po tom, čo doma nestačila na Inter Miláno (0:1). Päťdesiatštyriročný rodák z mesta Rimini Rossi zasadol na lavičku Bologne v máji tohto roka, keď nahradil Diega Lópeza. S tímom sa mu v uplynulej sezóne cez play-off podarilo postúpiť do Serie A. V aktuálnej sezóne 2015/2016 však nie je prvým odvolaným trénerom v talianskej elitnej súťaži, v septembri sa z postu kouča ďalšieho nováčika FC Carpi musel porúčať Fabrizio Castori.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies