VIDEO Boli sme na afterpárty Miss Slovensko 2018: Čo nám prezradili víťazky?

NETKY.SK • 30 Apríl 2018, 18:49 • 2 min
VIDEO Boli sme na afterpárty Miss Slovensko 2018: Čo nám prezradili víťazky?

BRATISLAVA - Večer plný najkrajších žien, aké na Slovensku máme. Tak sa dá opísať súťaž finále krásy a afterpárty Miss Slovensko 2018, kde sa po finálovom prenose zišli nielen najatraktívnejšie Slovenky tohto roka, ale aj množstvo ďalších známych žien či súťažiacich z minulých rokov.

slovakia

left justify in out

Nová Miss Slovensko 2018 Dominika Grecová z Humenného prezradila, že spolu s I. Miss sú kamarátky už odzačiatku a predpokladali, že práve takto nejako to môže dopadnúť. 

 

Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková: "Na to, že sú baby tak mladé, majú krásnu dušu a úžasné charitatívne cítenie."

 

Dlhoročný organizátor súťaže Miss Slovensko Jozef Oklamčák nám v rozhovore prezradil, že mal 4 favoritky: "Jednou z nich je ona a som rád, že pôjde na Miss World," a dodal, že je spokojný s obsadením všetkých troch krások.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies