Bolek Polívka má rád filmové cestovanie v čase

NETKY.SK • 9 December 2014, 09:45 • 2 min
Bolek Polívka má rád filmové cestovanie v čase

PRAHA - Český herec Bolek Polívka si filmovanie podľa vlastných slov zakaždým naplno užíva.

slovakia

left justify in out

„Nakrúcanie je výborné v tom, že sa človek dostane na miesta, na ktoré by sa možno málokedy dostal alebo dokonca do dôb, do ktorých sa nemôžete dostať, druhá svetová a tak. Mám rád to cestovanie v čase a priestore,“ priblížil v rozhovore pre agentúru SITA. „Keď sa film podarí, môže sa premietnuť aj o 20 rokov. Je tiež dobré, keď v tom filme vidia deti svojho otecka ako pomaly starol a starol, až bol starý,“ dodal Polívka. „Pri točení máte zároveň to krásne pohodlie, stále vás obliekajú, líčia vás, hýčkajú si vás, dávajú vám dobré jedlo, vozia vás,“ povedal s úsmevom 65-ročný rodák z Vizovic. „Vždy sa potom smejem nad predstavou, že prídem z nakrúcania domov a rovno nastavím žene ruky so slovami: no tak sako,“ zažartoval. 

 

Ako následne priznal, do práce režiséra počas nakrúcania nezasahuje. „Nikdy som nerežíroval film, tak sa snažím byť skromný,“ podotkol Polívka. „Veľa filmov som vymýšľal, no režíroval som iba divadlá. K filmu sa už asi ani nedostanem, možno ako Havel v sedemdesiatke,“ poznamenal na záver.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies