Bola to kanonáda! Spartak Trnava nenapodobnil náš reprezentačný tím a amatérov z Rače rozstrieľal

NETKY.SK • 7 September 2018, 12:12 • 2 min
Bola to kanonáda! Spartak Trnava nenapodobnil náš reprezentačný tím a amatérov z Rače rozstrieľal

BRATISLAVA - Konfrontácia s amatérskymi hráčmi Spartak zvládol na výbornú. Hráči majstrovskej Trnavy vo štvrtok na pôde lídra bratislavskej skupiny III. ligy FK Rača schuti zastrieľali. Zverenci českého trénera Radoslava Látala v 3. kole Slovnaft Cupu 2018/2019 zvíťazili u súpera vysoko 9:0.

slovakia

left justify in out

Spartakovci od úvodu nič nepodcenili. Už v dvanástej minúte odcentroval zľava Malecki a na prvej žrdi hlavičkoval do siete Miesenbock - 0:1. Rakúsky futbalista Fabian Miesenböck napokon zaznamenal hetrik. Dvakrát skóroval Gruzínec Davit Skhirtladze a raz boli úspešní Marek Bakoš, Boris Godál, Oliver Janso a Senad Jarovič

 

 "Chalanov som napádal, aby nič nepodcenili. V prípade výhry som im sľúbil deň voľna naviac. Niektorí ale musia trénovať, pretože potrebujú dobehnúť deficit. Od úvodu až do konca k tomu pristúpili profesionálne a nemali sme problém. Novici sa adaptujú do mužstva. Nesklamali. Malecki je výborný, poznám ho z Poľska. Je výborný s loptou 1na1, rovnako Skhirtladze, ktorý má prehľad v hre. Potrebujú čas, budeme s nimi pracovať," skonštatoval po zápase tréner Trnavy Radoslav Látal.

 

img

 

"Tréner nám pred zápasom pripomínal, aby sme loptu nedržali dlho pri nohe, aby pri súbojoch nedošlo k zbytočnému zraneniu. Zdôraznil nám tiež, že musíme byť koncentrovaní na dianie na ihrisku, aby sme nerozšírili našu maródku, lebo momentálne máme v mužstve veľa zranených hráčov. A tiež nám povedal, že žiadneho súpera nemôžeme podceniť, aby sa nám to nevypomstilo. Aby sme sa so súperom nemuseli dlho trápiť," uzatvoril kapitán Spartaka.

 

V domácich farbách sa s hráčskou kariérou lúčil 42-ročný kapitán Peter Polgár, ktorý v minulosti nosil kapitánsku pásku aj v Slovane Bratislava. Okrem Slovana pôsobil Polgár aj v bratislavskom Interi či v neďalekom Senci. A práve odtiaľ si ho pamätá kapitán Trnavy Boris Godál. "Konečne sme si schuti zastrieľali, lebo doteraz sa nám v lige nedarilo premieňať šance. Dúfam, že niektoré vydarené akcie, ktoré sme dnes predviedli, prenesieme aj do ligy. Musíme priznať, že dnes sme mali za súpera mužstvo, ktoré hralo proti nám s veľkým rešpektom. Preto sme si mohli vyskúšať niektoré veci a v závere aj trochu zvoľniť tempo," konštatoval líder majstrovskej Trnavy.

 

 

img
 
 

"Počas zápasu som si spomenul, že minulý rok sme v 1. kole pohárovej súťaže zvíťazili v Jarovciach 10:0, takže sme opäť boli blízko tomu istému výsledku. Prečo sme Rači nedali tiež desiatku? Nechceli sme Peťovi Polgárovi pokaziť rozlúčku s kariérou. Petra si pamätám z Interu či Senca, má za sebou skvelú kariéru. Vždy to bol férový a sympatický chlap. Želám mu, aby sa mu darilo v ďalšom živote. Verím, že s futbalom nekončí definitívne, že svoje bohaté skúsenosti odovzdá svojim nasledovníkom," pokračoval Godál. 

 

 

Spartak Trnava sa v ďalšom kole predstaví v Moste pri Bratislave.

 

img

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona