Bola pompézna Vémolova svadba podvod?

NETKY.SK • 29 Júl 2022, 15:14 • 2 min
Bola pompézna Vémolova svadba podvod?

PRAHA - České médiá dnes priniesli šokujúcu informáciu týkajúcu sa svadby Karlosa Vémolu a Lely Vémolovej (Ceterovej).

slovakia

left justify in out

Včera sa konala honosná svadba známeho zápasníka Karlosa Vémolu. Udalosť roka v Česku riešia aj dnes tamojšie médiá. Tie si všimli to, čo mnohým vŕtalo v hlave – nevestu a ženícha oddával český herec Jiří Krampol. Ten ešte včera novinárom povedal, že mu povolenie na oddávanie mladomanželov vybavil zápasník. 

 

Viac o svadbe nájdete tu: AKTUALIZÁCIA: Terminátor Karlos Vémola je už v chomúte! Na svadbe spieval aj Rytmus

 

img

 

Karlos Vémola včera takto vysvetľoval, prečo ich oddával známy herec. „Jirka je pre mňa celoživotný vzor, ​​obrovská legenda, má pre toto cit a má oprávnenie oddávať," povedal zápasník.

 

Jiří Krampol však dnes pre Blesk cz uviedol: „Nemám samozrejme oprávnenie oddávať, tá primátorská medaila na mojom krku je obyčajná rekvizita. Som presvedčený, že tí dvaja sú dávno oddaní a ja som im týmto len spestril tú ich svadbu storočia. Veľmi im prajem len to najlepšie. Veď spolu vychovávajú dve krásne deti. Som potešený, že si konečne povedali to síce prosté, ale závažné ,áno'," prehlásil český herec. 

 

Z politiky: Igor Matovič: Bojoval som s väčším zlom ako s nejakým zradcom. Čo ešte povedal?

 

img

 

České médiá tak špekulujú, či bol včerajší sobáš Vémolovcov vôbec platný. Viaceré z nich uvádzajú, že podľa neoverených informácií sa pár mal vziať tajne už pred niekoľkými týždňami.

 

Mohlo by vás zaujímať: Krúpa oznámil odchod z OĽaNO! Vstupuje do SaS?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies