Bol zavraždený britský milionár mafián?! Slovenku v jeho dome väznil španielsky gang!

NETKY.SK • 14 Apríl 2014, 13:20 • 2 min
Bol zavraždený britský milionár mafián?! Slovenku v jeho dome väznil španielsky gang!

ESTEPONA – Vražda britského milionára Andrewa Busha (†48)zapĺňa svetové médiá. Mária Kukučová (24), ktorá je ako jediná podozrivá z vraždy momentálne sedí vo väzbe v Ilave po tom, ako sa sama vydala do rúk polície. Otázniky sa teraz vynárajú v prípade Busha, ktorý údajne nebol práve najpoctivejším biznismenom.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Podľa ľudí z okolia britského milionára žil na hrane zákona. Svojimi aktivitami si spravil mnohých nepriateľov v Británii aj v Španielsku. Svedčí o tom aj zabezpečenie na jeho vile, ktorú údajne prepadol ozbrojený gang. V tom čase bola v luxusnej vile aj Mária, ktorú ozbrojenci zajali. Bush si potom spravil zo svojho domu pevnosť.

 

Posledná Bushova partnerka Maria Korotajevová bola v čase streľby v aute zaparkovanom aute pri vile. Tvrdí, že videla slovenskú modelku Máriu ako sa ponáhľa z domu a následne ju vyhodila z auta a odišla. Mladá Ruska obvinila Máriu zo zabitia podnikateľa.

 

Dvadsaťštyriročná Slovenska pôvodom z Novej Bošácej tvrdí, že je všetko inak. "Do rúk slovenskej polície som sa vydala v domnienke, že mi moja krajina poskytne ochranu a bez dostatočných dôkazov ma Španielsku nevydá, lebo celé to prebehlo inak, ako bolo doposiaľ medializované." Podľa nej bol Bush ešte stále nažive, keď opúšťala Španielsko.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona