Bol to vraj jeden z najlepších rozhodcovských výkonov v dueloch El Clásico

NETKY.SK • 7 Február 2019, 11:45 • 2 min
Bol to vraj jeden z najlepších rozhodcovských výkonov v dueloch El Clásico

BARCELONA - V kolektívnych športoch sa zvykne vravievať, že dobrého rozhodcu v zápase skoro nevidieť. Príkladom toho bol v stredajšom úvodnom semifinále španielskej pohárovej súťaže Copa del Rey 2018/2019 medzi FC Barcelona a Realom Madrid (1:1) Antonio Mateu Lahoz.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťjedenročný rodák z regiónu Valencia predviedol podľa španielskych médií jeden z najlepších rozhodcovských výkonov v dueloch "El Clásico" za ostatné roky. Zbytočne nekúskoval hru, často poskytoval mužstvám tzv. výhodu a v priebehu stretnutia vytiahol dovedna šesť žltých kariet. Napriek pozitívnym odozvám sa jeho výkon úplne na 100 % nepozdával barcelonskému stopérovi Gerardovi Piquému.

 

"Vo všeobecnosti odpískal dobré stretnutie. Možno mohol Sergiovi Ramosovi ukázať druhú žltú kartu, ale čo sa dá robiť," vyhlásil 32-ročný Piqué podľa webu soccerway.com. Ramos sa pred koncom stretnutia dopustil faulu zozadu, "muž s píšťalkou" však pravdepodobne prihliadol na skutočnosť, že už v 10. min udelil kapitánovi Realu žlté napomenutie po bežnom súboji a trochu teatrálnom páde Nélsona Semeda.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies