Bol to podvod?! Malú Victoriu (3), ktorú napadli psi, z KFC nevyhodili!

NETKY.SK • 26 Jún 2014, 13:00 • 2 min
Bol to podvod?! Malú Victoriu (3), ktorú napadli psi, z KFC nevyhodili!

JACKSON – Svet pobúril prípad malej Victorie (3) Wilcherovej z amerického štátu Mississippi, ktorej znetvorili tvár psi jej starého otca. Victoria sa po vyliečení vybrala so starou mamou do reštaurácie s rýchlym občerstvením KFC, odkiaľ ju mali vyhodiť. Nie je to však pravda!

slovakia

left justify in out

Tri pitbully, ktoré vlastnil Victoriin dedko brutálne dohrýzli jeho trojročnú vnučku. Victoria prišla o oko a zlomili jej nos a čeľusť. Po mesačnom pobyte v nemocnici ju prepustili a jej stará mama ju zobrala na prechádzku. Vyhladlo im, a tak sa rozhodli, že navštívia fastfood KFC. Tam však zažili veľmi nepríjemnú skúsenosť. "Prosto nás odtiaľ vyhnali. Údajne moja vnučka desí ostatných zákazníkov," citoval britský Daily Mail Victroiinu starú mamu.

 

KFC sa dievčatku ospravedlnilo a venovalo jej rodine 30-tisíc dolárov na liečbu jej poranení. Takisto začali celý incident vyšetrovať. Spoločnosť rozbehla dve nezávislé vyšetrovania, jedno v rámci KFC a druhé zadali súkromnej firme. Vyšetrovatelia sa k aktérom celého incidentu nevedeli dopátrať. Obe vyšetrovania nepotvrdili, že by sa incident stal.

 

Je teda možné, že si Victoriina rodina celý príbeh vymyslela, aby sa zviditeľnili. KFC sa rozhodlo peniaze Victorii nechať, avšak jej rodinu vyšetruje polícia.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies