Bokšič: Príchod Mandžukiča? Vydarený ťah Juventusu

NETKY.SK • 29 Jún 2015, 16:19 • 2 min
Bokšič: Príchod Mandžukiča? Vydarený ťah Juventusu

ZÁHREB - Chorvátsky futbalový internacionál Alen Bokšič kvituje ťah turínskeho Juventusu, ktorý za odchádzajúceho Argentínčana Carlosa Téveza priviedol na hrot útoku Maria Mandžukiča z Atlética Madrid.

slovakia

left justify in out

"Skvelý hráč, Juventus spravil dobre. Mario je odlišný typ útočníka ako Tévez, ale je to 20-gólový hráč. Ukázal to v Bayerne Mníchov aj Atléticu. Pracoval som s ním v reprezentácii a dobre ho poznám. Zdobí ho mentalita víťaza," citoval web Tuttosport v súčasnosti 45-ročného Bokšiča, ktorý počas aktívnej kariéry odohral jednu sezónu v Juventuse a tešil sa s ním zo zisku talianskeho titulu. 

 

Rodák z Makarskej Bokšič, bývalý 40-násobný reprezentant Chorvátska a autor 10 gólov v najcennejšom drese, pôsobil aj v Laziu Rím, FC Middlesbrough či Marseille. Štartoval na ME 1996 v Anglicku a MS 2002 v Kórejskej republike a Japonsku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies