Boj s rakovinou pokračuje: Karla Gotta čaká ďalšia fáza chemoterapie

NETKY.SK • 25 November 2015, 10:49 • 2 min
Boj s rakovinou pokračuje: Karla Gotta čaká ďalšia fáza chemoterapie

PRAHA - Na Karla Gotta čaká ďalší postup liečby rakoviny. Spevák musí absolvovať ďalšiu fázu chemoterapie.

slovakia

left justify in out

Karel Gott  absolvoval prvú fázu liečby vo Všeobecnej fakultnej nemocnici v Prahe , kde strávil tri týždne. Teraz ho čaká nová liečba. Do nemocnice by mal nastúpiť budúci týždeň. Podľa informácií, ktoré zverejnil v stredu denník Blesk nastúpi Karel Gott po nedeli. Speváková hovorkyňa Aneta Stolzová potvrdila Blesku, že ďalšia fáza onkologickej liečby bude pokračovať o niekoľko dní. Podľa Blesku to bude budúci týždeň.

 

Veľkou otázkou je, ako prebehne tohtoročný Český slávik. Anketu o najpopulárnejšieho českého speváka vyhral Karel Gott 17 krát. Umelec má na konte už 39 zlatých slávikov. Získa Karel Gott 40. zlatého slávika?

 

O účasti speváka Karla Gotta na slávnostnom vyhlásení 50. ročníka Českého slávika sa rozhodne až v sobotu popoludní 28. novembra, teda v deň konania akcie. Denníku Právo to povedal Jaroslav Těšínský z agentúry Musica Bohemica, ktorá anketu organizuje. 

 

"Karel Gott mi povedal, že urobí všetko pre to, aby prišiel. Osobne si myslím, že to bude otvorené až do sobotňajšieho popoludnia a on sa rozhodne podľa toho, ako mu momentálne bude a či mu účasť odporučí lekár," uviedol Těšínský, ktorého dnes citoval spravodajský portál Novinky.cz.

 

Usporiadatelia sú pripravení na všetky eventuality - buď spevák príde, alebo vopred nakrúti pozdrav u seba doma a podobne, dodal Těšínský. "V tejto situácii musí každý pochopiť, že nie je možné chcieť od Karla Gotta niekoľko dní pred ceremoniálom záväznú informáciu," uviedol predstaviteľ agentúry.

 

Lekári začiatkom novembra oznámili, že 76-ročnému Gottovi diagnostikovali takzvaný Non-Hodgkinov lymfóm. Spevák okamžite začal cielenú onkologickú liečbu na hematologickej klinike Všeobecnej fakultnej nemocnice v Prahe.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies