Boj o Haraslína vyhrala Lechia Gdaňsk, upísal sa jej na tri roky

NETKY.SK • 7 Júl 2015, 14:48 • 2 min
Boj o Haraslína vyhrala Lechia Gdaňsk, upísal sa jej na tri roky

GDAŇSK - Slovenský futbalista Lukáš Haraslín prestúpil z Parmy do poľského klubu Lechia Gdaňsk. S tímom, ktorý v uplynulej sezóne skončil v Ekstraklase na piatej priečke, podpísal mládežnícky reprezentant zmluvu do júna 2018.

slovakia

left justify in out

"Som veľmi rád, že som sa stal hráčom Lechie Gdaňsk. Je to pre mňa veľká výzva. Už sa neviem dočkať, keď prvýkrát vybehnem v krásnej PGE Aréne. Počul som, že domáci priaznivci sú fantastickí, skvelo povzbudzujú svoj tím. Verím, že v zeleno–bielom drese budem pravidelne hrať a strieľať góly. Bol by som veľmi rád, keby sme s Lechiou skončili minimálne na tretej priečke poľskej ligy," uviedol Haraslín pre internetovú stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti CSM Agency. 
     

Premiéru v drese Lechie by mohol 19-ročný ofenzívny stredopoliar absolvovať už v nedeľu, keď Gdaňsk nastúpi proti Wolfsburgu. V júli sa Lechia stretne v prípravnom zápase aj proti Schalke (22.7.) a Juventusu (29.7.). "Teší ma, že naďalej budem môcť hrať s mojou obľúbenou sedemnástkou. Už zostávam v Poľsku a zapojím sa do tréningového procesu tímu, veď Ekstraklasa sa začína už 17. júla," dodal Haraslín.
     

Podľa majiteľa a manažéra CSM Agency Juraja Vengloša bol o Haraslína veľký záujem. "Lukáš mal viac možností. Chceli ho tímy na hosťovanie z prvej a z druhej talianskej ligy. Nakoniec sme sa rozhodli, že zrealizujeme prestup do Lechie Gdaňsk," prezradil Vengloš. "Myslím si, že pre Lukáša je Gdaňsk ideálne riešenie. Hrať bude v najvyššej poľskej súťaži, ktorá má výbornú úroveň. Domáce zápasy absolvuje v nádhernej štyridsaťtisícovej aréne."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona