Bohuslava D. má na krku už desiatu lúpež seniora

NETKY.SK • 6 Február 2017, 16:35 • 2 min
Bohuslava D. má na krku už desiatu lúpež seniora

BRATISLAVA - Policajný vyšetrovateľ vzniesol obvinenie z lúpeže 40-ročnému Bohuslavovi D. z Bratislavy. Má ísť o jeho v poradí už desiaty skutok, ktorého sa mal dopustiť prevažne na osobách vyššieho veku. TASR informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

slovakia

left justify in out

"Podľa výsledkov doterajšieho vyšetrovania dňa 9.11.2016 v čase o 11.00 h zozadu pristúpil obvinený k poškodenej 64-ročnej žene pred vchodom do jedného z domov na Rezedovej ulici. Obvinený poškodenú udrel do oblasti chrbta a súčasne druhou rukou strhol kabelku, ktorú mala prevesenú cez rameno. Z miesta utiekol, pričom krádežou kabelky s obsahom osobných dokladov, mobilného telefónu, zväzku kľúčov, lieku ako aj zľavových kariet spôsobil škodu vo výške približne 136 eur," uviedol Szeiff. Žene mal zároveň spôsobiť zlomeninu hornej končatiny s nutnosťou operačnej liečby.

 

"Aj naďalej je ďalšia trestno-právna zodpovednosť obvineného 40-ročného Bohuslava D. z Bratislavy predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," uzavrel Szeiff.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies