Bohatí Katarčania si nemôžu dovoliť štartovné Tigera Woodsa

NETKY.SK • 11 Január 2013, 18:30 • 2 min
Bohatí Katarčania si nemôžu dovoliť štartovné Tigera Woodsa

Bohatí Katarčania si nemôžu dovoliť štartovné Tigera Woodsa - Ostatné športy DOHA - Tiger Woods síce môže zaručiť veľa divákov, ale už ani bohatí Katarčania si nemôžu dovoliť účasť bývalej svetovej jednotky na jedinom podujatí European Tour v štáte Perzsk

slovakia

left justify in out

imgDOHA - Tiger Woods síce môže zaručiť veľa divákov, ale už ani bohatí Katarčania si nemôžu dovoliť účasť bývalej svetovej jednotky na jedinom podujatí European Tour v štáte Perzského zálivu.

Pre 37-ročného golfistu je to znamenie, že jeho čas na špičke svetového golfu je už zrátaný. Jeho účasť na Qatar Masters (21.jan – 26.jan 2013) bude údajne stáť organizátorov až neuveriteľné 3 milióny dolárov.
"Ak by sme chceli, aby Tiger Woods súťažil, tak by sme za jeho účasť museli zaplatiť 3 milióny dolárov, čo nestojí za to, keďže celý turnaj má dotáciu $2.5 milióna," povedal prezident Katarskej golfovej asociácie, Hassan al Nuaimi, pre Doha News.

14-násobný víťaz Major Championships začne sezónu na budúci týždeň v Abú Dhábí na turnaji HSBC Golf Championship, a potom sa vráti domov, aby sa zúčastnil na turnaji US PGA Tour’s Farmers Insurance Open. Minulý rok tu Woods skončil tretí a v Katare ešte nikdy nehral.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies