Boh ponúka možnosť vyhlásenia osobného bankrotu

NETKY.SK • 23 Júl 2020, 06:47 • 2 min
Boh ponúka možnosť vyhlásenia osobného bankrotu

Ponuka od Boha je vždy dokonalá a s možnosťou čo najväčšieho benefitu pre človeka.

slovakia

left justify in out

Dlžník
Je to asi známa skutočnosť, že pokiaľ sa človek zadĺži, ťažoba dlhu je cítiteľná. Niekedy o nej vie len on sám, inokedy je to verejné tajomstvo, o ktorom sa pošepkáva, ale hlas sa pri jeho odhaľovaní nikdy nezvýši na takú úroveň, na akej sa vedie obyčajný rozhovor, a to len preto, aby nebodaj nevzniklo obvinenie z klebetenia.

 

img

 

Ak na splatenie dlhu má k dispozícii dostatočný obnos peňazí, potom sa nemá čím trápiť a mesiac po mesiaci sa z bremena odkrajuje. Horší je už prípad, keď situácia alebo k nej vedúce okolnosti znemožňujú plniť si záväzok, potom sa zodpovednosť zväčšuje s každým ďalším telefonátom od exekútora, ktorý vyvíja nátlak, blokuje účet a posiela také aj onaké upomienky.
 

Bankrot

Našťastie, svet vymyslel spôsob, ako sa vyslobodiť a zbaviť sa niečoho, čo prenasleduje aj v spánku. Existuje príležitosť vyhlásiť osobný bankrot, a ak sa to podarí, dlžník vystúpi z bludného kruhu a začne si dávať do poriadku osobný aj pracovný život. Iste, musí sa rátať so zdĺhavou a nanajvýš otravnou birokraciou a niekoľko mesiacov sa čaká, kým súd rozhodne, či je žiadosť schválená a či nie. Ak sa žiadosti vyhovie, teraz už bývalý dlžník spláca iba malú sumu mesačne, aby tak dal to, čo náleží spoločnosti, ktorá ho tak ochotne zastupovala. Upozornenie je však výrazné a nesmie sa na neho zabúdať. Stačí jeden mesiac splátku nedoručiť a celá záležitosť vstane z mŕtvych.
 

img

 

Dokonalý bankrot
Naproti tomu je tu Boh, ktorý je ochotný pozliepať jednu ľudskú dušu a dať jej nový a dosiaľ nepoznaný zmysel. U neho osobný bankrot prebieha úplne inak.
 

Podmienky
Zúčastniť sa ho môže ktokoľvek, kto spĺňa kritériá vypísané v nasledujúcom zozname.
Osobný bankrot pred Bohom sa vyhlasuje, keď:
1. si človek uvedomí temnú silu hriechu a vina ho zožiera viac ako najväčší plameň
2. keď je minulosť príliš zraňujúca a srdce si pýta uzdravenie
3. keď je niekto nešťastný
4. keď sa niekomu zdá, že je šťastný
5. keď je niekto chorý
6. keď je niekto zdravý
Myslím, že najlepšie to vystihne, ak napíšem, že Boh neodmietne nikoho.
 

img

 

Ako na to
Nebude treba ani podpísanie zmluvy, ani nie je vyžadované byť súčasťou školenia. Jednoducho sa má vstúpiť na tiché miesto - na také, na ktorom bude žiadateľ sám.
Prihovorí sa k Bohu a pomodlí sa modlitbu spasenia.

 

"Ježiš, ja verím, že si syn Boží. Verím, že si za mňa zomrel a verím, že si vstal z mŕtvych pre moje ospravedlnenie. Potrebujem ťa, lebo viem, že iba ty ma môžeš očistiť z viny, zranení a všetkého, čo je v mojom srdci. Pozývam ťa do môjho života."


A bankrot je dokončený. Splácať sa nemusí nič, pred Bohom je od tej chvíle akýkoľvek hriech zabudnutý. Vstupuje sa do nového začiatku, a najlepšia správa je, že viac pocit osamelosti nebude jestvovať. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona