Bogdán zachránil česť Liverpoolu, Rodgersovi odľahlo

NETKY.SK • 24 September 2015, 12:23 • 2 min
Bogdán zachránil česť Liverpoolu, Rodgersovi odľahlo

LIVERPOOL - Futbalisti FC Liverpool si po piatich stretnutiach vo všetkých súťažiach bez víťazstva nemohli dovoliť zaváhanie v stredajšom zápase šestnásťfinále Anglického ligového pohára proti štvrtoligovému Carlisle United, neboli však od neho ďaleko.

slovakia

left justify in out

Účastník Premier League na domácom trávniku prešiel cez outsidera až na strely zo značky pokutového kopu po tom, ako v riadnom hracom čase odpovedal na vedúci gól Dannyho Ingsa hosťujúci Derek Asamoah.


Prípadný neúspech by ešte zvýšil tlak na severoírskeho trénera "červených" Brendana Rodgersa, ale česť "The Reds" v jedenástkovom rozstrele zachránil maďarský brankár Ádám Bogdán. Ten na Anfielde plní úlohu dvojky za Belgičanom Simonom Mignoletom. Dvadsaťsedemročný bývalý gólman Boltonu Wanderers kryl tri z piatich pokusov hráčov Carlisle z bieleho bodu. "Niekedy smer strely uhádnete alebo máte šťastie, inokedy zasa nie. Rozhodol som sa správne v troch prípadoch, chvalabohu, postúpili sme ďalej," povedal Bogdán na oficiálnej klubovej internetovej stránke liverpoolfc.com.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona