Boeing musel neplánovane pristáť, pretože sa to tam už nedalo vydržať

NETKY.SK • 9 December 2017, 11:00 • 2 min
Boeing musel neplánovane pristáť, pretože sa to tam už nedalo vydržať

BILLLINGS - Na palube dopravného lietadla spoločnosti Delta na linke z New Yorku do Seattlu vznikol kuriózny problém, ktorý eskaloval až do tej miery, že muselo urobiť neplánované medzipristátie.

slovakia

left justify in out

Pristátie mimo letový plán sa uskutočnilo v meste Billings v štáte Montana po tom, čo v lietadle pre vyše 200 ľudí prestali fungovať všetky toalety. Za normálnych okolností ide o priamy let s trvaním šesť hodín. Uvedená porucha počas spomínaného letu sa objavila približne v jeho polovici, ďaleko pred cieľovou destináciou. Viedlo to k vytvoreniu veľkého radu cestujúcich, korí potrebovali ísť na toaletu, avšak už sa nedalo.

 

„Všetky toalety boli plné a pasažieri naozaj veľmi potrebovali,“ uviedla letecká spoločnosť k udalosti.

 

Piloti teda napokon zmenili kurz, odklonili stroj od jeho trasy o niekoľko sto kilometrov a pristáli na letisku v Billingse. Cestujúci v lietadle to však ani po pristátí ešte nemali celkom vyhraté, pretože, ako sa ukázalo, všetky stojiská v osobnej časti letiska boli obsadené a nedalo sa k nim rolovať. Lietadlo teda nechali odstaviť vo vzdialenejšej zóne pre letecké cargo. Odtiaľ potom personál letiska dopravil záujemcov do letiskovej haly, kde sa konečne mohli zrelaxovať.

 

Po natankovaní a, samozrejme, opravení toaliet lietadlo pokračovalo v lete smerom na západ do pôvodnej destinácie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies