Boeckmans sa od kómy prvýkrát prihovoril fanúšikom, vyzval ich aby sa nikdy nevzdávali

NETKY.SK • 16 September 2015, 14:34 • 2 min
Boeckmans sa od kómy prvýkrát prihovoril fanúšikom, vyzval ich aby sa nikdy nevzdávali

MURCIA - Cyklista Kris Boeckmans sa po prebudení z umelého spánku po páde 29. augusta v 8. etape pretekov Grand Tour Vuelta a Espaňa nielenže vrátil domov do rodného Belgicka, ale pozdravil aj svojich fanúšikov.

slovakia

left justify in out

"Ahoj, svet! Ďakujem vám za všetky tie skvelé správy a podporu. Bola to jedna z mojich najťažších jázd v živote, ale zvládol som ju," uviedol 27-ročný jazdec tímu Lotto-Soudal na sociálnej sieti twitter, pričom pridal hashtag "Nikdy sa nevzdávaj".


Rodák z Malle sa v inkriminovanom momente 8. etapy chcel napiť, keď prešiel po nerovnostiach na ceste. Prehodilo ho cez riadidlá a pri páde utrpel otras mozgu, zlomeniny v tvárovej časti, zlomil si tri rebrá a prepichol pľúca. Okamžite po nehode putoval do nemocnice v Murcii. Následné CT vyšetrenia však neodhalili vážnejšie poranenia mozgu. Tento týždeň sa vrátil do Belgicka, kde zostane v nemocnici pre plánované operačné zákroky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies