Bodyguard známych osobností zomrel po zásahu polície

NETKY.SK • 7 September 2013, 14:36 • 2 min
Bodyguard známych osobností zomrel po zásahu polície

BRATISLAVA - Norm Oosterbroek začínal ako bodyguard Nelsona Mandelu a neskôr pracoval aj pre hviezdy ako Jay-Z, Beyoncé, Lady Gaga a Rihanna.

slovakia

left justify in out

Bodyguard Norm Oosterbroek, ktorý pracoval pre Nelsona Mandelu či hviezdy ako Jay Z, Beyoncé, Lady Gaga a Rihanna, zomrel po tom, ako ho príslušníci polície zasiahli elektrickým paralyzérom. Tých do svojho domu privolala Christina Jung, keď jej manžel zápasil s nahým bodyguardom. Jung údajne vyšla zo spálne a uvidela tam stáť obnaženého Oosterbroeka. Ten sa následne dostal do hádky s jej manželom, čo vyústilo až do fyzického konfliktu. "Bol veľmi násilnícky, nekontrolovateľný a labilný," opísala Oosterbroekove správanie policajná hovorkyňa Nancy Perez. Po príjazde ho chceli policajti spacifikovať prostredníctvom elektrického paralyzéru, čo sa mu však stalo osudným. Po prevoze do nemocnice konštatovali lekári jeho smrť. Polícia momentálne vyšetruje jej príčinu, vrátane miest a počtu zásahov paralyzérom. Rovnako sa prešetrí aj biely prášok, ktorý Oosterbroek údajne požil počas hádky s Jungom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies