Bodyguard chce dokázať, že je otcom dieťaťa M. Jacksona

NETKY.SK • 18 Apríl 2012, 19:52 • 2 min
 Bodyguard chce dokázať, že je otcom dieťaťa M. Jacksona

Bodyguard chce dokázať, že je otcom dieťaťa M. Jacksona - Celebrity Matt Fiddes, ktorý pracoval ako osobný strážca pre Michaela Jacksona, chce dokázať, že spevákovo najmladšie dieťa je v skutočnosti jeho biologickým synom.

slovakia

left justify in out

img

Matt Fiddes, ktorý pracoval ako osobný strážca pre Michaela Jacksona, chce dokázať, že spevákovo najmladšie dieťa je v skutočnosti jeho biologickým synom. Tridsaťdvaročný Brit už v roku 2010 médiám vyrozprával príbeh o tom, ako daroval svojmu zamestnávateľovi spermie. Malo sa tak stať v roku 2001 a Jackson mu za tento skutok ponúkol pol milióna britských libier. Údajne ho oslovil preto, že chcel mať atletického potomka. Fiddes však peniaze odmietol a spermie mu dal zadarmo. O rok neskôr bol Prince Michael II., ktorého prezývajú Blanket, na svete. Bodyguard tiež tvrdí, že Jackson mu sám povedal, kto je skutočným biologickým otcom chlapca. "Opýtal som sa, ‘Je Blanket moje dieťa?‘ On mi odvetil, ‘Je to moje dieťa, Matt, ale na jeho vytvorenie som použil tvoje spermie.‘"

Fiddes sa rozhodol, že chce svoje tvrdenia dokázať a ísť na test otcovstva. Dokonca si chce neskôr uplatniť svoje rodičovské práva a Blanketa navštevovať. Matka popovej hviezdy Katherine, ktorej súd zveril do starostlivosti okrem Blanketa aj jeho dvoch súrodencov, vraj zakázala Fiddesovi kontaktovať sa s rodinou. "Katherine sa bojí, že idem po majetku a že deti sa dozvedia pravdu. Ale pre mňa je pravda dôležitá, preto to chcem hnať ďalej. Viem sa o seba postarať, nepotrebujem ich peniaze. Všetko, čo chcem, je prístup k nemu, možnosť stráviť s ním nejaký čas. Moja matka zomiera na rakovinu. Chcem, aby uvidela Blanketa viac, ako čokoľvek iné," dodal.

Jeden z najpopulárnejších hudobníkov všetkých čias, legendárny Michael Jackson, zomrel vo veku 50 rokov po zlyhaní srdca. Prvotnou príčinou jeho úmrtia bola akútna intoxikácia anestetikami, no významne prispel aj účinok sedatív. Dvanásťčlenná porota sa zhodla, že ho neúmyselne zabil lekár Conrad Murray, ktorého za to sudca Michael Pastor odsúdil na štyri roky odňatia slobody. Lekár sa podľa obžaloby dopustil niekoľkých chýb - Jacksonovi podal nebezpečné sedatívum a následne ho nechal pridlho osamote, príliš neskoro zavolal záchranku a tiež zatajil paramedikom prítomnosť propofolu v tele speváka.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona