Bode Miller má tretie dieťa, prvé s manželkou Morgan

NETKY.SK • 19 Máj 2015, 11:36 • 2 min
Bode Miller má tretie dieťa, prvé s manželkou Morgan

NEW YORK - Manželka amerického zjazdára Bodeho Millera priviedla v pondelok na svet chlapčeka. Je to prvé dieťa pre bývalú plážovú volejbalistku a modelku Morgan Beckovú, ktorá je od 7. októbra 2012 manželkou Bodeho Millera. Fotku so synčekom zverejnila na Instagrame a odtiaľ si ju prevzali svetové médiá.

slovakia

left justify in out

"Moje srdce sa roztopilo. Som to najšťastnejšie dievča na svete, aj otec miluje svojho bejby Millera," napísala Becková na sociálnej sieti.

 

Štvornásobný olympijský medailista a štvornásobný majster sveta Miller je už dávnejšie otcom 7-ročnej dcérky Neesyn a dvojročného syna Samuela, ktorí majú rôzne matky.

 

Bode Miller (37) je najviac dekorovaným alpským lyžiarom v americkej histórii a vlani v Soči získal olympijskú medailu ako najstarší Američan. V minulosti často kontroverzná postava svetového lyžovania má v zbierke aj dva veľké glóbusy za celkový triumf vo Svetovom pohári a 33 víťazných pretekov v tomto prestížnom zjazdárskom seriáli. Po ťažkom páde na tohtoročných majstrovstvách sveta v Beaver Creeku Miller najprv pripustil koniec kariéry, ale nedávno sa vyjadril, že ešte zvažuje návrat do amerického reprezentačného tímu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona