Boca Juniors po katastrofálnom štarte prepustila trénera Bianchiho

NETKY.SK • 29 August 2014, 09:39 • 2 min
Boca Juniors po katastrofálnom štarte prepustila trénera Bianchiho

BUENOS AIRES - Vedenie slávneho argentínskeho futbalového klubu Boca Juniors odvolalo vo štvrtok Carlosa Bianchiho z funkcie hlavného trénera. Stalo sa tak po tretej prehre tímu v úvodných štyroch zápasoch ligovej sezóny.

slovakia

left justify in out

"Je bolestivé rozviazať kontrakt s najúspešnejším trénerom v klubovej histórii," citovala agentúra AP slová prezidenta Bocy Daniela Angeliciho. Podľa neho sa kluboví riaditelia dohodli na prepustení Bianchiho jednohlasne po stredajšej prehre s Estudiantes (1:3).
      

Boca angažovala Bianchiho v decembri 2012, pričom to bola už jeho tretia trénerská zastávka v jednom z najpopulárnejších argentínskych klubov. Boca zažila katastrofálny štart do nového ligového ročníka, po úvodných štyroch dueloch figuruje v tabuľke Primery División s tromi bodmi až na 18. mieste.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona