Bobby Brown sa stal sedemnásobným otcom

NETKY.SK • 22 Júl 2016, 13:27 • 2 min
Bobby Brown sa stal sedemnásobným otcom

BRATISLAVA - Americký r'n'b spevák Bobby Brown sa stal sedemnásobným otcom.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťsedemročný interpret vo štvrtok prostredníctvom služby Instagram oznámil, že mu jeho manželka Alicia Etheredge porodila dievčatko. "Narodilo sa nám dievčatko, 10 libier (4,5 kilogramu, pozn. SITA)," napísal spevák k fotografii, na ktorej pózuje sám. Rodák z Bostonu v Massachusetts so súčasnou manželkou, s ktorou sa zosobášil v roku 2012, vychováva tiež sedemročného syna Cassiusa a ročnú dcérku Bodhi Jameson Rein. Brown má pritom ďalších troch žijúcich potomkov. Jeho dcéra Bobbi Kristina Brown, ktorú mal so zosnulou speváčkou Whitney Houston, zomrela vlani v júli vo veku 22 rokov.

 

Bobby Brown svoju kariéru začínal ako jeden zo spevákov popovej skupiny New Edition. V roku 1986 ju opustil a odštartoval sólovú kariéru, pričom odvtedy vydal štúdiovky King of Stage (1986), Don't Be Cruel (1988), Bobby (1992), Forever (1997) a The Masterpiece (2012). Prvý album nezaznamenal úspech, no s nahrávkou Don't Be Cruel sa dostal na prvé miesto amerického albumového rebríčka Billboard 200 a práve z nej pochádza jeho najväčší hit My Prerogative. Na konte má jedno prestížne ocenenie Grammy. Zviditeľnil sa však najmä manželstvom so spomínanou Whitney Houston, pričom dodnes čelí obvineniam médií i jej blízkych, že to práve on ju naučil brať drogy, ktoré viedli k úpadku jej kariéry a nakoniec i smrti.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies