Bobbi Kristine sa darí dobre, tvrdí Bobby Brown

NETKY.SK • 6 Február 2015, 11:53 • 2 min
Bobbi Kristine sa darí dobre, tvrdí Bobby Brown

LOS ANGELES - Dcére zosnulej speváčky Whitney Houston Bobbi Kristine Brown, ktorá je momentálne vo vážnom stave v nemocnici, sa podľa jej otca, speváka Bobbyho Browna, darí dobre.

slovakia

left justify in out

Interpret to uviedol pre reláciu Access Hollywood. „Modlíme sa za ňu,“ vyjadril sa spevák, ktorý bol pri dcére aj vo štvrtok, keď oslávil 46. narodeniny.

 

V súvislosti so zdravotným stavom 21-ročnej Bobbi Kristiny sa tiež v médiách objavili informácie, že do univerzitnej nemocnice v Atlante v Georgii, kde ju udržiavajú v umelom spánku, smerujú jej blízki, aby sa s ňou rozlúčili. Lekári vraj príbuzných vyzvali, aby rozhodli, či ju majú aj naďalej udržiavať pri živote pomocou prístrojov, alebo ju od nich odpoja. Doktori údajne vyhlásili, že pre jej záchranu spravili už všetko, čo mohli, a jej stav sa s najväčšou pravdepodobnosťou už nezlepší. Rodina sa však podľa najnovších správ ešte nevzdáva a stále verí, že sa stane zázrak. 

 

Bobbi Kristinu objavil v sobotu v bezvedomí vo vani rodinný známy Maxwell Lomas, ktorý jej spolu s jej partnerom Nickom Gordonom, poskytol kardiopulmonálnu resuscitáciu a zavolal záchranku. Tá ju previezla do nemocnice v meste Roswell v Georgii, kde ju uviedli do umelého spánku. Po niekoľkých dňoch ju potom previezli do spomínaného zdravotníckeho zariadenia v Atlante. V dome, kde ju našli, neskôr polícia údajne objavila drogy. 

 

Obdobnú situáciu zažila rodina aj pred troma rokmi. Matku Bobbi Kristiny Whitney Houston našli 11. februára 2012 bez známok života vo vani hotelovej izby v Beverly Hills. Oficiálnou príčinou úmrtia hviezdy filmov Osobný strážca (1992) či Kazateľova žena (1996) bolo utopenie. Cudzie zavinenie vyšetrovatelia vylúčili. Štyridsaťosemročná Houston mala v čase úmrtia v tele aj kokaín, marihuanu a rôzne lieky. 

 

Bobbi Kristina vlani v januári oznámila, že sa so spomínaným Gordonom zosobášili. Právnik Bobbyho Browna však pred pár dňami vyhlásil, že manželmi nikdy neboli. Zaujímavosťou je, že Gordona od jeho dvanástich rokov vychovávala práve Houston, takže dvojica spolu dospievala. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies