Bobbi Kristina otvorila oči

NETKY.SK • 21 Apríl 2015, 07:35 • 2 min
Bobbi Kristina otvorila oči

ATLANTA - Právnik Bobbyho Browna vydal v pondelok vyhlásenie, podľa ktorého dcéra amerického speváka Bobbi Kristina Brownová "otvorila oči" takmer tri mesiace po tom, čo ju našli v bezvedomí doma vo vani v štáte Georgia. Informácie dnes priniesla tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Právnik Christopher Brown uviedol, že vyhlásenie vydal preto, aby bližšie vysvetlil slová, ktoré spevák povedal počas víkendového koncertu o zdravotnom stave svojej dcéry. V právnikovom vyhlásení sa tiež uvádzalo, že v jej stave "nastalo zlepšenie".

 

Dodal však, že Bobbi Kristina Brownová je iba na začiatku rehabilitácie a "kvalita jej života nebude ani nasledujúce roky jasná". Bobbi Kristina je jediným dieťaťom Bobbyho Browna a zosnulej svetoznámej speváčky Whitney Houston.

 

Spevácku hviezdu našli dolu tvárou a v bezvedomí vo vani s 30 centimetrami vody v hoteli v kalifornskom Beverly Hills 11. februára 2012, krátko pred odovzdávaním hudobných cien Grammy. Neskôr zomrela a úrady označili jej smrť ako náhodné utopenie. Vyšetrovatelia našli v jej hotelovom apartmáne približne desať fľaštičiek s liekmi na predpis a vyhlásili, že k jej smrti prispelo aj ochorenie srdca a užitie kokaínu.

 

V sobotu večer 18. apríla Bobby Brown plný emócií povedal návštevníkom koncertu, že Bobbi Kristina sa "prebudila" a "pozerá sa na mňa".

 

Spevákova manželka Alicia Etheredgeová-Brownová dodala vo vyhlásení, že Brown sa na koncerte "pokúšal uviesť na pravú mieru negatívne poznámky, ktoré musel denno-denne znášať od rodiny a verejnosti v súvislosti so zdravotným stavom svojej dcéry".

 

"Je povzbudený pokrokom, aký urobila Bobbi Kristina odvtedy, čo ju 31. januára 2015 hospitalizovali," napísala spevákova manželka a dodala: "Už nie je na jednotke intenzívnej starostlivosti, otvorila oči a začala s rehabilitáciou, ktorá bude dlhá a ťažká."

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies