Bobbi Kristina Brown bola pred hospitalizáciou účastníkom dopravnej nehody

NETKY.SK • 13 Február 2015, 06:55 • 2 min
Bobbi Kristina Brown bola pred hospitalizáciou účastníkom dopravnej nehody

ATLANTA - V správe americkej polície sa uvádza, že dcéra zosnulej popovej speváčky Whitney Houston bola niekoľko dní pred svojou hospitalizáciou účastníčkou dopravnej nehody, pri ktorej utrpeli zranenia dvaja ľudia. Informovala o tom dnes tlačová agentúra AP, ktorá správu získala.

slovakia

left justify in out

Polícia v meste Roswell v americkom štáte Georgia uviedla, že speváčkina dcéra Bobbi Kristina Brown riadila 27. januára vozidlo Jeep Liberty, stratila nad ním kontrolu, prešla do opačného jazdného pruhu a narazila tam do iného, protiidúceho vozidla. Pasažiera z jej džípu a vodiča druhého automobilu odviezli záchranári do nemocnice.
      

O štyri dni, 31. januára, Brown našli v bezvedomí vo vani v jej dome. Jej rodina oznámila, že "bojuje o život".
      

V policajnej správe sa tiež uvádza informácia, že Brownovej partner Nick Gordon zatelefonoval v júli 2013 na políciu a oznámil, že spadla a je v bezvedomí. Policajt vyslaný na miesto neskôr do hlásenia napísal, že Brownová bola dezorientovaná a odviezli ju do nemocnice.
      

Bobbi Kristina Brown je dcérou zosnulej speváčky Whitney Houston a speváka Bobbyho Browna. Svetoznámu, ale problémovú popovú hviezdu Whitney Houstonovú, ktorá dlho bojovala so závislosťou od omamných látok, našli pred troma rokmi 11. februára 2012 v bezvedomí v hotelovej vani v kalifornskom meste Beverly Hills a vyhlásili ju za mŕtvu. Úrady oznámili, že speváčka sa utopila, ale jej smrť pripísali tiež užitiu kokaínu a srdcovej chorobe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies