Bobadilla prekročil rýchlosť a Bazilej ho predal do Augsburgu

NETKY.SK • 15 August 2013, 14:32 • 2 min
Bobadilla prekročil rýchlosť a Bazilej ho predal do Augsburgu

BAZILEJ - Švajčiarsky futbalový šampión FC Bazilej predal argentínskeho útočníka Raúla Bobadillu do bundesligového Augsburgu.

slovakia

left justify in out

K transferu prišlo len tri týždne po tom, čo doterajší zamestnávateľ zakončovateľa suspendoval po dopravnom priestupku za rýchlu jazdu v aute Maserati. Bazilej bude bojovať o týždeň o účasť v skupinovej fáze Ligy majstrov s bulharským Ludogorcom Razgrad.

"Nebudeme tolerovať zlé správanie," vyhlásil pred mesiacom prezident klubu Bernhard Heusler. Bobadilla išiel v zóne, v ktorej bola povolená päťdesiatka, rýchlosťou 111 km/h. Následne hráča klub suspendoval. Dvadsaťšesťročný Argentínčan súhlasil v Augsburgu s trojročnou zmluvou. Výška sumy za prestup zostala utajená. Do Bazileja prišiel Bobadilla len v januári 2013 a jeho kontrakt mal vypršať až v júni 2017. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies