Boateng sa vracia na San Siro, od januára je opäť hráčom AC Miláno

NETKY.SK • 21 December 2015, 16:43 • 2 min
Boateng sa vracia na San Siro, od januára je opäť hráčom AC Miláno

MILÁNO - Ghanský futbalový reprezentant Kevin-Prince Boateng sa po vyše dvoch rokoch vracia na San Siro.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný stredopoliar podpíše hneď na začiatku januárového transferového obdobia s vedením talianskeho klubu AC Miláno zmluvu ako voľný hráč po tom, čo nedávno rozviazal kontrakt so Schalke 04 Gelsenkirchen.

 

"Štvrtého januára zaregistrujeme Boatengov kontrakt na centrálnej matrike a bude mužstvu k dispozícii," uviedol pre Sky TV Adriano Galliani, výkonný riaditeľ "rossoneri", ktorých dres oblieka aj slovenský reprezentačný stredopoliar Juraj Kucka.

 

Boatengova zmluva s bundesligistom FC Schalke 04 mala vypršať až po konci tejto sezóny, no klub sa vzájomne dohodol s hráčom na jej predčasnom ukončení. Ghanský reprezentant prišiel z AC Miláno do Gelsenkirchenu v roku 2013 za 10 miliónov dolárov. Kým v talianskej Serii A žiaril, v Schalke nedokázal naplniť očakávania. Nemecký klub ho pred začiatkom prebiehajúceho ročníka zbavil tréningových povinností a dovolil mu hľadať si nový angažmán. Boateng potom v Miláne niekoľko mesiacov trénoval.

 

V minulosti obliekal Boateng aj dresy Herthy Berlín, Portsmouthu a Tottenhamu Hotspur.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies