Boateng sa chce vrátiť do reprezentácie, ale priznáva: "Bude to ťažké"

NETKY.SK • 1 November 2016, 11:46 • 2 min
Boateng sa chce vrátiť do reprezentácie, ale priznáva: "Bude to ťažké"

AKKRA - Kevin-Prince Boateng chce byť opäť súčasťou ghanskej futbalovej reprezentácie a postúpiť s ňou na MS 2018 do Ruska. Ako však sám priznal, jeho návrat do národného tímu nebude jednoduchý.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný stredopoliar je v reprezentačnom exile od MS 2014, kde sa pohádal s trénerom Kwesim Appiahom. Keďže sa koučovi odmietol ospravedlniť, vedenie tímu ho predčasne poslalo domov. Ako priznal v rozhovore pre CCTV Africa, jeho túžbou je hrať na treťom svetovom šampionáte v kariére. "Neexistuje veľa hráčov, ktorí hrali na troch majstrovstvách sveta. Rád by som bol medzi nimi. Ale pred návratom do reprezentácie musíme absolvovať množstvo rozhovorov, pretože ja sa nechcem vrátiť do zlej atmosféry. Chcem, aby bolo všetko perfektné tak, aby sme mohli spolu efektívne spolupracovať," povedal Boateng, ktorého nevlastný brat Jerome oblieka dres Nemecka.

 

Kevin-Prince Boateng momentálne pôsobí v španielskom Las Palmas, predtým hral aj za AC Miláno či Schalke 04 Gelsenkirchen.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies