Boateng podstúpil operáciu hrudníka, Bayernu bude chýbať šesť týždňov

NETKY.SK • 20 December 2016, 14:31 • 2 min
Boateng podstúpil operáciu hrudníka, Bayernu bude chýbať šesť týždňov

MNÍCHOV - Jerome Boateng podstúpil operáciu svalu v oblasti hrudníka a nemeckému futbalovému klubu Bayern Mníchov bude chýbať šesť týždňov.

slovakia

left justify in out

Chirurgický zákrok vykonal lekár Andreas Imhoff, podľa šéflekára tímu Volkera Brauna dopadol veľmi dobre, a pokiaľ sa nevyskytnú komplikácie s hojením, obranca bude naspäť vo februári. Mníchovčania v stredu privítajú RB Lipsko, v tomto stretnutí I. bundesligy im na rozdiel od Boatenga budú k dispozícii Arjen Robben aj Philipp Lahm. "Dvojica trénovala bez problémov a môžeme ich zaradiť do nominácie," poznamenal tréner Carlo Ancelotti.

 

Bayern a Lipsko majú pred vzájomnou konfrontáciou na konte 36 bodov, obhajcovi majstrovského titulu stačí remíza na prezimovanie na čele tabuľky. "Bude to perfektný zápas pre každého, kto má rád futbal. Uvidíme dva tímy s rozdielnymi hernými štýlmi, zostaneme verní nášmu a nájdeme vyváženie medzi útokom a obranou, ktoré bude kľúčové," citovala Ancelottiho agentúra DPA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies