BMW radu 6 Series Gran Coupé Individual v edícii BANG & OLUFSEN

NETKY.SK • 30 Jún 2014, 09:00 • 2 min
BMW radu 6 Series Gran Coupé Individual v edícii BANG & OLUFSEN

BRATISLAVA - BMW uvedie na trh model BMW radu 6 Gran Coupé Individual v edícii BANG & OLUFSEN na rok 2015, ktorý sa má stať výstavnou skriňou dizajnérskych a konštruktérskych zručností oboch týchto luxusných značiek.

slovakia

left justify in out

Vozidlá limitovanej edície predstavujú spojenie tých najvyberanejších materiálov a majstrovského spracovania s najmodernejšími technológiami a najkvalitnejším ozvučením.


Produkcia je limitovaná na 100 modelov vozidla BMW 650i Gran Coupé, a to buď so zadným pohonom alebo pohonom oboch náprav BMW xDrive, pričom obidve bude poháňať osemvalcový motor BMW TwinPower Turbo. Zákazníci túžiaci po ešte športovejšom pôžitku z jazdy môžu siahnuť po jednom z desiatich vozidiel BMW M6 Gran Coupé edície BANG & OLUFSEN vybavených balíkom Competition, ktorý výkon najsilnejšieho motora, aký kedy bol do sériového vozidla z dielne BMW osadený, ešte zvýši z 560 na 575 konských síl.


Edícia vychádzajúca z elegantného, no podmanivo tvarovaného modelu radu 6 Gran Coupé sa ponúka v dvoch farebných spracovaniach BMW Individual – metalíze Brilliant White alebo metalíze Dark Graphite II.


Interiérové prvky sú potiahnuté tou najjemnejšou, ručne spracovanou kožou Merino v čiernej farbe alebo v opálovej čierno-bielej kombinácii, v obidvoch prípadoch s kontrastným prešívaním/lemovaním. Tento dizajnérsky motív dopĺňa drevené obloženie vo farbe Piano Black s nápisom BANG & OLUFSEN na kryte predného držiaka na pohár a špeciálne navrhnutých podlahových rohožiach. Model M6 Gran Coupé navyše zdobí jedinečné logo M v typických farbách vyšité na opierkach hlavy predných sedadiel.


Srdce tohto radu vozidiel tvorí špičkový zvukový systém Bang & Olufsen High End Surround Sound so špeciálnymi mriežkami reproduktorov z lešteného čierneho hliníka, ktoré sa svetu predstavia vôbec prvýkrát. Vďaka 16 aktívnym reproduktorom s celkovým výkonom 1 200 wattov systém Bang & Olufsen neomylne zaručí bohaté, strhujúce ozvučenie.
Nad rámec už spomínaných prvkov nenechávajú vozidlá edície BANG & OLUFSEN nič na náhodu a prichádzajú s pôsobivou ponukou štandardných doplnkov, vrátane špecializovaného balíka do studeného počasia, ako aj edície M Šport (tú tvorí balík M Šport, balík Executive, balík osvetlenia LED a balík Driver Assistance Plus). Vozidlá M6 Gran Coupé sa tiež môžu pochváliť nabitou ponukou štandardného vybavenia, ktorú ešte dopĺňa výkonový balík Competition, balík Executive a balík Driver Assistance Plus.


S každým vozidlom BMW Individual edície BANG & OLUFSEN sa navyše dodávajú špičkové slúchadlá BeoPlay H6 v čiernej farbe s rovnakou povrchovou úpravou z lešteného hliníka ako na mriežkach reproduktorov vo vozidle.

 

Stručná charakteristika edície BANG & OLUFSEN

BMW radu 6 Gran Coupé 650i/xi (edícia M Šport)

M6 Gran Coupé (balík Competition)

Metalíza Brilliant White alebo metalíza Dark Graphite II

Kompletne v koži Merino v čiernej farbe alebo kombinácii Opal White & Black

Kontrastné prešívanie a lemovanie

Systém reproduktorov Bang & Olufsen so špeciálnou povrchovou úpravou

Drevené obloženie vo farbe Piano Black s nápisom Bang & Olufsen

Špeciálne podlahové rohože

Metalíza Brilliant White alebo metalíza Dark Graphite II

Kompletne v koži Merino v čiernej farbe alebo kombinácii Opal White & Black

Kontrastné prešívanie

Systém reproduktorov Bang & Olufsen so špeciálnou povrchovou úpravou

Drevené obloženie vo farbe Piano Black s nápisom Bang & Olufsen

Špeciálne podlahové rohože

Farebné logo M vyšité na opierkach hlavy

Balík do studeného počasia, edícia M Šport (balík M Šport, balík Executive, balík osvetlenia LED, balík Driver Assistance Plus).

Balík Competition, balík Executive, balík Driver Assistance Plus.

20-palcové kolesá M

20-palcové štandardné kolesá M6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona